Sök:
 |  Fotoalbum  |  Anslagstavla  |  Resor o Transporter  |  Nyheter  |  Forum  |  Kalender  |  Kontakt  | 
   :: START 
   » Åsele 
   :: Arv
   » Se och göra
   :: Folkfest
   :: Livsmiljö
   :: Kontakt
   :: Kommunfullmäktige filmer
   :: Åsele Kommun föreningsregister 
   :: Åsele Byar 
   :: Åsele Marknad 
   :: Sevärdheter & Utflykter 
   :: Åsele hembygdsområde 
   :: Länkar 
   :: Tips/kontakt 
   :: Bion i Åsele 
   :: Musik o Teater 
   :: Fiske Lars 
   :: Karta 
   :: Filmer 

Väder Åsele

Fotoalbum
Klicka för att gå till fotoalbum Aktiviteter
Webbkamera

SE OCH GÖRA

Åsele Kommun kännetecknas och präglas av sitt breda föreningsliv. Tack vara aktiva föreningar och organisationer kan vi i Åsele Erbjuda er en mängd olika aktiviteter. Året runt och oavsett om man vill ha fysisk aktivitet eller något lugnare lovar vi att ni skall hitta något intressant.

När det gäller de traditionella fysiska aktiviteterna finns, sim- och sporthall, ishall, styrkehall, skidspår i centrum, slalombacke med halfpipe, fotbollsplaner, ridklubb, 18-håls golfbana. Åsele camping med utomhusbad erbjuder också aktiviteter.

På kultursidan finns ett antal organisationer och föreningar som ordnar utställningar, konserter och uppträdanden. Vi har ett fint bibliotek där man kan lära sig mer om Åsele men också läsa tidskrifter och surfa på Internet. Vår natur inbjuder också till en mängd aktiviteter. Ströva i skogen efter vandringsleder, besöka våra vackra byar och ta del av deras aktiviteter och sevärdheter. Kanjonbildningen ”Stockholmsgata” i Lakasjö, ”Vitterhuset” i Östernoret, ”Offerhällan” i Sörnoret, Sjönäs hembygdsområde i Fredrika och Björnlandets Nationalpark är bara några av många sevärdheter i vår kommun.

Självklart är också jakt och fiske en stor del av vårt liv. I kommunen finns fantastiska varierande fiskemöjligheter i sjöar, tjärnar, bäckar och älvar. Jakt bedrivs främst under hösten, både älg och småviltsjakt finns att tillgå. Hösten är skördetid i vårt område, plocka bär och svamp eller varför inte bara vara i vår vackra natur, det håller året runt.

Åsele Camping - Adventure Home
Vandrarhem - Konferenser - Fiske & Jakt - Utflykter - Paket
Vi finns som ditt stöd...
Företagarna
Beauty & nail salon - Lizzy´s
Åsele Wärdshus
Stiftelsen ÅseleHus
Maggans Ekonomitjänster

Whålstedt´s Måleri & Städ
Åsele Bild & Videoteknik
Åsele Radio & Tv- Center
Större än vanligt ...
  Åsele.NU © 2019 - info@asele.nu Design o teknik - EZIT